Ryrie ave Como Renovation

Apr 12, 2019 | 0 comments

Ryrie ave Como Renovation

built over 12 months

This is a basement, lounge and kitchen renovation

Client brief was to provide a sub ground theater room for 2 teenage kids with its own bathroom area to service it and the adjacent swimming pool.Above this was the new chefs kitchen with lounge dinning area opening up to an extensive decked area already in place.

Downstairs construction is cavity filled brick walls, waterproofed internally and externally for complete long term waterproof solution. The lower concrete wall provides a textured surface that you can’t resist touching. Complemented by carpets throughout this space is warm and cozy on cold winters evenings.

Upstairs new Jarrah flooring runs right through from front to back and with the removal of passage walls from floor to ceiling the space seems to drag you in from the moment you enter the front door. The new kitchen area overlooking the swimming pool is flooded by light from the 4 electronically controlled Velux roof windows and vaulted ceilings. Upon opening the double sliding door the outside becomes inside creating a whole new space.

Project Photos

info@arcbc.com.au

Call us Now! +61 0407 77 29 29